Tottenham, Dan James için son gün anlaşması yaptı

Haberler » Premier Lig haberleri » Tottenham Hotspur haberleri

Tottenham, Dan James için son gün anlaşması yaptı

Dan James, Spurs’e transfer oluyor


Leeds United kanat oyuncusunu satmaya hazır Dan James Tottenham Hotspur’un ilgisinin ortasında, White Hart Lane takımının eski Man Utd yıldızı için 40 milyon sterlinlik bir teklif hazırladığı söyleniyor. James, menajerin altındaki gagalama emrini düşürdü Jesse Marsch.

Premier Lig’de dün yapılan kura çekiminden sonra konuşan teknik direktör Marsch, “Dan’i seviyorum ve bence ben gelmeden ve buraya geldiğimden beri burada yaptıklarımızın büyük bir parçası oldu.

“Grupta büyük bir hareket beklemiyorum ama önümüzdeki 24 saat içinde ne olacağını görmemiz gerekiyor.”

Kanat oyuncusu, Leeds için Man Utd’den ayrıldığından beri dikkatleri üzerine çekiyor ve Kuzey Londra’ya bir transferin altında yeterli oyun süresi sunacağından umutlu. Antonio Conte.

Spurs, bu transfer döneminde altı anlaşmayı tamamladı ve teknik direktör Conte geçtiğimiz günlerde, ay sonundan önce hala birkaç yeni yüz imzalamak istediğini itiraf etti. James, Spurs için en büyük hedef gibi görünüyor ve son tarihten önce başka varışlar olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post David Moyes’in West Ham vs Tottenham, Lucas Paqueta, Craig Dawson ve transferler hakkında söylediği her kelime
Next post Emma Raducanu peilt nach verpasster Titelverteidigung Neustart ve · Tennisnet.com