Tahmini Man Utd kadrosu (4-2-3-1) – Chelsea, Rashford başlıyor

Haberler » Premier Lig haberleri » Manchester United haberleri

Tahmini Man Utd kadrosu (4-2-3-1) - Chelsea, Rashford başlıyor

Tahmini Man Utd kadrosu bugün Chelsea-Chelsea


Manchester United, bu akşam Stamford Bridge’de Chelsea ile Premier Lig’de mücadele edecek. Red Devils, Blues’u yenerek ilk dörde girebilir.

Öngörülen Kadro:

David de Gea United bu kampanya için tek bir dakika bile kaçırmadı. Gol pozisyonunda hiç şüphe yok. İspanyol oyuncu, sezona zor bir başlangıç ​​yaptıktan sonra kendini toparladı.

Arka planda, 2-0’lık Spurs galibiyetinden aynı dörtlü olmalı. Diogo Dalot, Raphael Varane, lisandro martinez ve Luke Shaw geç sakatlıklar dışında yerlerini korumaları bekleniyor.

Casemiro, United kariyerine yavaş bir başlangıç ​​yaptıktan sonra ayaklarını bulmaya başladı. Brezilyalı bu ay düzenli bir başlangıç ​​yaptı ve orta saha oyuncusu olarak yerini sağlamlaştırmış görünüyor.

Fred, Newcastle United’a karşı kötü bir gösteri yaptıktan sonra ateş altındaydı ve düşürülmesi için çağrılar vardı. Ancak, Erik ten Hag hafta ortasında onun yanında kaldı ve kendini bir golle kurtardı.

Brezilyalı’nın vatandaşı Casemiro’ya orta sahada ortak olması bekleniyor. Daha ileride, Bruno Fernandes Çarşamba günü sezonun en iyi performansının ardından 10 numara olarak devam etmeli.

Antony, Spurs karşısında filenin arkasını bulamadığı için şanssızdı. Sağ kanattan garantili bir başlangıç ​​olmalı. Jadon Sancho Karşı tarafta yer almak için Ten Hag’ın desteğini alması muhtemel.

Hem Sancho hem de Marcus Rashford Spurs karşısında ikna edici değildi. İkincisi, gol atmak için üç büyük fırsatı kaçırdı. Bugün çizgiyi yönetecek olan Rashford’un İngiltere ile Dünya Kupası’nda yer almak için çok daha iyisini yapması gerekiyor.

Tahmini Man Utd kadrosu (4-2-3-1): De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Shaw; Casemiro, Fred; Antony, Fernandes, Sancho; Rashford.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Mikel Arteta, Southampton Premier League çatışması öncesinde Arsenal’in unutulmuş adamına mesaj gönderdi
Next post Mouratoglou unterstützt Halep – und freut sich über Rune · tenisnet.com