Fransız yıldız, Manchester United transferinden kurtulduğu için şanslı olduğunu söyledi

Adrien Rabiot'tan haberler

Rabiot, EPL hareketinden kaçındığı için şanslı olduğunu söylüyor
Futbol Transfer Merkezi


Juventus’un orta saha oyuncusu Adrien Rabiot Bu yaz Manchester United ile Premier Lig’e taşınmaktan kaçındığı için şanslı olduğunu söyledi.

Kırmızı Şeytanlar, son transfer döneminde Rabiot için yaklaşık 17 milyon Euro’luk bir ücret konusunda anlaştı, ancak orta saha oyuncusu ile kişisel şartlarda görüşmeler bozuldu.

Sonuç olarak United, Real Madrid’den Casemiro ile sözleşme imzaladı. Brezilyalı, Premier Lig tarafı için mükemmel bir satın alma oldu.

Bu arada Rabiot’un Juventus’ta devam etme kararı da kılık değiştirmiş bir lütuf oldu. Mevcut sezonda formu oldukça göz alıcıydı.

27 yaşındaki oyuncu, Bianconeri için 16 maçta beş gol ve iki asistle katkıda bulunurken, pas isabetiyle de mükemmelleşti.

Şimdi mevcut durumundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Doğru, Premier Lig kulüpleriyle temaslar oldu ama sonunda kalma şansım oldu, belki de en iyi karar buydu” dedi.

İle birlikte Paul Pogba ve N’Golo Kante Sakatlanan Rabiot, Dünya Kupası’nda Fransa adına başrol oynamaya hazırlanıyor. 2018’de 26 kişilik kadroya hiç giremedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Arda Güler kimdir? 17 yaşındaki ‘Türk Lionel Messi’ Tottenham ve Arsenal transferi ile bağlantılı
Next post İZLE: Eastern Kentucky, Georgia State’i kazanmak için yarı sahada buzzer atıcıyla şaşkına çevirdi