Chelsea, Moises Caicedo için yeni bir teklif hazırlıyor mu?

Haberler » Premier Lig haberleri » chelsea haberleri

Moises Caicedo haberleri

Chelsea Caicedo’yu istiyor


Chelsea, Brighton & Hove Albion orta saha oyuncusunu imzalamak için gelişmiş bir transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor Moises Caicedogöre Ben Jacobs.

Blues, bu ay bir defansif orta saha oyuncusu imzalamaya kararlı ve gözlerini Martılardan Caicedo’nun peşine düşürmeye dikmiş durumda.

55 milyon sterlinlik açılış teklifi güney sahili ekibi tarafından reddedildi, ancak kulüp Ekvador için yeni bir teklif hazırlıyor.

Brighton’ın şu anda onu satma planı yok ancak 80 milyon sterlinlik bir ücret karşılığında duruşlarının değişebileceği iddia ediliyor.

Blues’un birinci sınıf olma potansiyeline sahip Caicedo için taleplerini karşılamaya hazır olup olmadığını görmek ilginç olacak.

Orta saha oyuncusu, mücadele ve dağılımı ile harika. Özellikleri, büyük Chelsea taraftarlarının favorisi ile karşılaştırılabilir. N’Golo Kante.

Kante’nin varlığı son yıllarda sakatlıklar nedeniyle sınırlı kaldı ve Caicedo onun yerine doğrudan geçebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post SON DAKİKA: Chelsea, Todd Boehly’nin beşinci Ocak anlaşmasını tamamlamasıyla Noni Madueke transferini onayladı
Next post 14 Numaralı TCU, Lawrence’ta 2 Numaralı Kansas’ı ilk kez yendi, Duke Cumartesi günü bir kolej çemberinden 17 Numaralı Miami’yi ve daha fazlasını geride bıraktı