Man Utd, Chelsea orta saha hedefine mi odaklanacak?

Haberler » Premier Lig haberleri » chelsea haberleri

Man Utd, Chelsea orta saha hedefine mi odaklanacak?

Man Utd tarafından Caicedo aranıyor mu?


Manchester United’ın dikkatini Brighton & Hove Albion orta saha oyuncusuna çevirebileceği bildirildi Moises Caicedo Chelsea’nin istediği fiyatı düşürme konusundaki isteksizliği arasında Mason Dağı.

Kırmızı Şeytanlar, Blues’tan Mount’ı imzalamaya kararlı, ancak üç transfer teklifinde başarısız oldular. 55 milyon sterlinlik son teklifleri, kendisi için en az 65 milyon sterlin isteyen Maviler tarafından reddedildi.

The Times, Chelsea’nin pazarlık yapmaması durumunda United’ın Mount’a olan ilgisini sona erdirebileceğini bildirdi. Kulüp, sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek olan 24 yaşındaki oyuncu için fazladan ödeme yapmak istemiyor.

Bu arada Caicedo’nun United’ın takip edebileceği alternatiflerden biri olduğu iddia ediliyor. Bunun, Caicedo’yu orta sahadaki en iyi hedeflerinden biri olarak da tanımlayan Blues üzerinde doğrudan bir etkisi olabilir.

Brighton, yaz boyunca 21 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayırmaya açık, ancak West Ham’ın kaptanı için aradığına benzer bir ücret olan 100 milyon sterline yakın talep etmeleri bekleniyor. Declan Pirinç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Chelsea’nin ‘mutsuz’ Man Utd’yi yatıştırma görevi yok, ancak Mason Mount transfer tuzaklarından kaçınması gerekiyor
Next post Welches Liebesleben Hollywood Temalı mı? · tenisnet.com