Gonzalo Montiel Nottingham Forest’a transfer oldu

Haberler » Premier Lig haberleri » Nottingham Ormanı haberleri

Gonzalo Montiel Nottingham Forest'a transfer oldu

Gonzalo Montiel İngiltere’ye gidiyor


Sevilla ve Nottingham Forest, Dünya Kupası’nı kazanan Arjantinli defans oyuncusu için 9,4 milyon £’luk bir paket üzerinde anlaştı Gonzalo MontielOyuncu Premier Lig ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzaladı. La Liga’da 46 maça çıkan 26 yaşındaki sağ bek, 23 kez milli takım forması giydi ve kendi ülkesinde yüksek reytinglere sahip.

2021’de River Plate’den İspanya’ya transfer olan Montiel, Sevilla’nın ilk 11’inde düzenli olarak yer almayı başaramadı ve şimdi her hafta oynamayı beklediği İngiltere’ye transfer olacak. Geçen sezon Montiel, çoğunlukla Katar’daki Dünya Kupası’ndan döndükten sonra Sevilla formasıyla 28 maça çıktı ve ondan önceki sezon İspanya’nın en iyi liginde yalnızca 18 kez forma giydi.

Nottingham Forest’ın transfer faaliyeti önceki yaza göre çok daha sessiz, ancak transfer fonlarının çoğunu City Ground’da üç yıllık bir anlaşma imzalaması muhtemel olan Montiel’in satın alınmasına harcayacaklar.

Raporlar, Forest’ın bek için anlaşma sağlama konusunda İtalyan ikili Cenova ve Salernitana’yı yeneceğini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Richarlison, Man Utd oyuncu değişikliği iddiasında bulundu ve Tottenham’da yeni bir ortaklık kurulduğunu açıkladı
Next post HEAD Hub “Raket Yap”: Carmen Perea