Cameron Archer, Aston Villa’dan Sheff United’a transfer olacak

Haberler » Premier Lig haberleri » Sheffield United’dan haberler

Cameron Archer, Aston Villa'dan Sheff United'a transfer olacak

Cameron Archer, Sheffield United’a transfer oldu


Sheff Utd, Aston Villa’nın imzalanmasıyla büyük bir darbe elde edecek ve çarpıcı bir potansiyele sahip olacak Cameron Okçuİngiltere’nin uluslararası genç oyuncusu The Blades’le uzun vadeli bir anlaşma imzalamaya hazır görünüyor. Cameron Okçu İngiltere’nin 2023 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası zaferi, turnuvada iki gol atması ve finalde yer alması dikkat çekti.

Cameron Okçu İngiltere’nin 2023 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası zaferi, turnuvada iki gol atması ve finalde yer alması dikkat çekti.

Archer, ilk 11’de yer alacağı garanti edilen Sheffield United’a geçmeyi tercih etti ve üst ligde bir forvet olarak yetenekli olduğunu kanıtlamayı umuyor.

gelişi John Duran Ve Musa Diaby Archer’ın Villa Park’taki eylem şansını etkili bir şekilde sona erdirdi ve şimdi Sheffield’da sunulan fırsattan yararlanacak.

Sheffield United, Archer için peşin olarak 18 milyon £, eklentiler için ise tahmini 4,5 milyon £ ödeyecek. Buna ek olarak Villa, Archer’ın dönüşünde ilk opsiyonun yanı sıra yüzde 20’lik bir satış şartı üzerinde de pazarlık yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Lewis Hall’un Newcastle transferini tamamlamasıyla Chelsea’nin 2023/24 yaz transferleri onaylandı
Next post Venus Williams ve Joker Kartlar – Romantizm ve İş · Tennisnet.com