Todd Boehly dönemi, rüya gibi transferler, Liverpool ve Man City mücadelesi – Chelsea sezon sonu anketi

Blues taraftarları kulüpte yeni bir döneme hazırlanırken Chelsea’nin 2021/22 sezonu neredeyse bir haftadır sona erdi. Todd Boehly’nin konsorsiyumunun Pazartesi günü kulübün yeni sahiplik grubu olarak resmen açıklanması bekleniyor.

“Chelsea Futbol Kulübü, kulübü Todd Boehly/Clearlake Capital konsorsiyumuna satmak için dün gece nihai ve kesin bir anlaşmaya varıldığını doğrulayabilir.” Chelsea’den açıklama geldi. “İşlemin Pazartesi günü tamamlanması bekleniyor. Kulüp o zaman daha fazla güncelleme yapacak.”

Yaklaşan yaz transfer penceresi Chelsea için çok büyük olacak. Blues, Premier Lig’in ilk iki takımı Manchester City ve Liverpool ile aradaki farkı kapatmaya çalışırken, Boehly’nin transfer pazarında Thomas Tuchel’i destekleyeceği bildiriliyor.

DAHA FAZLA OKUYUN: Thomas Tuchel, Chelsea transfer bağlantıları arasında Raheem Sterling’i net bir şekilde uyardı

Chelsea, 2021/22 sezonunu üçüncü bitirdikten sonra gelecek dönem Premier Lig’de gelişmeye ihtiyaçları olduğunu biliyor. Bir noktada, Blues ciddi bir unvan mücadelesi başlatabilecek gibi görünüyordu, ancak kampanyanın ikinci yarısında Tuchel’in tarafının biraz düştüğü görüldü.

Bununla birlikte, bir kez daha UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandılar ve bu, transfer hedeflerini cezbetme konusunda elbette çok büyük bir faktör. Chelsea’nin bu yaz tüm cephelerde mücadele edebilecek, geçen dönem yapamadıkları bir kadro kurması gerekecek.

Peki Chelsea’nin sezonunu nasıl değerlendirirsiniz? Boehly’nin devralma haberi iyi haber mi? Gelecek için heyecanlı mısın? Chelsea’nin yaz boyunca ne tür bir iş yapması gerekiyor? Gelecek sezon Man City ve Liverpool’un beğenilerine meydan okuyabilecekler mi? Yukarıdaki formumuzu doldurarak söz sahibi olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Carlos Alcaraz vs. Karen Khachanov im TV, Canlı Yayın ve Canlı Yayın · tenisnet.com
Next post Chelsea orta saha oyuncusu Thomas Tuchel’in savunmasına rağmen ayrılabilir