Liverpool, Sadio Mane konusunda net bir duruş sergiliyor

Haberler » Premier Lig haberleri » Liverpool haberleri

Sadio Mane haberleri

Liverpool, Mane’i nakavt için satmayacak


Bayern Münih veya başka bir Avrupa kulübünün teklif vermesi durumunda Liverpool’un 25 milyon sterlinin üzerinde talep edeceği bildiriliyor. Sadio Yeleli Bu yaz.

Senegalli milli oyuncu, Merseyside takımında geçirdiği altı sezon boyunca büyük bir başarı elde etti, ancak şimdi devam etmeye karar verdi.

Arzusunu Reds hiyerarşisine iletti ve Sport, Bayern’in şu anda hizmetlerini sunmak için kesin favoriler olduğunu iddia ediyor.

Yakın zamanda Bayern’in onu sadece 25 milyon sterline alabileceği bildirildi, ancak Kırmızılar onun ayrılması için çok daha fazlasını talep etmeye hazır.

Mane, sözleşmesinin son yılına Temmuz’da girecek, ancak Jürgen KloppTarafı, transfer pazarında hala çok değerli olduğuna inanıyor.

30 yaşındaki oyuncu, kısa süre önce tamamlanan sezonda 23 gol kaydetti ve ayrılışı FA Cup şampiyonları için büyük bir darbe olacak.

Uzun süredir kalışını uzatması bekleniyordu ve yolları ayırma kararının Kızılların hiyerarşisini şaşırttığı düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Mikel Arteta, Gabriel Jesus transfer kararından sonra Arsenal forvet klonu ‘önceliğini’ seçti – Tom Canton
Next post Siegemund und Co. genießen die Tennisdestination Kärnten · tenisnet.com