Arsenal, Tottenham’ın Edu’nun mükemmel 21 milyon sterlinlik Lisandro Martinez alternatifini çalma planına tepki vermeli – Bailey Keogh

Arsenal yaz transfer döneminde sol kanatlı bir stoper arayışında. Gunners’ın bu boşluğu doldurmak için ana hedefi Lisandro Martinez ama listede Arsenal için de alternatifler olmalı.

Martinez için Edu’nun hedefleyebileceği ideal alternatif, bu yıl Arsenal ile zaten bağlantılı olan bir oyuncu olan Evan Ndicka. Ancak Fransız haber ajansına göre Ayak MercatosuTottenham, Eintracht Frankfurt defans oyuncusu ile sözleşme imzalama yarışına liderlik ediyor.

Arsenal yeni sezon öncesinde bir defans oyuncusu hedefliyorken, hem Martinez hem de Ndicka’yı kaçırmak Gunners için büyük bir darbe olabilir. Edu, FC Porto’dan Fabio Vieira’nın peşinden koşarken gösterdiği bu pencerede reaktif değil proaktif olmalı.

DAHA FAZLA OKUYUN: Louis van Gaal, Mikel Arteta’ya büyük 25 milyon sterlinlik Arsenal transfer desteği verdi, Man United şokunun ortasında

Hollandalı gazeteciye göre Arsenal’in Martinez’i kaybetme olasılığı var. Mike VerweijManchester United, Arsenal’e rakip olmaya ve Ajax’ın defans oyuncusu için bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Red Devils’in takım arkadaşı Jurrien Timber ile sözleşme imzalayamamasının ardından dikkatlerini Martinez’e çevirdiği bildirildi.

Arsenal Martinez’i kaybederse, Ndicka Gunners’ın yanında yer almalı. Fransız oyuncunun sözleşmesi 2022/2023 sezonunun sonunda sona erecek, bu da şu anki kampanyanın sonunda Gunners’ın onunla bir indirim anlaşması imzalayabileceği anlamına geliyor, çünkü onun için sadece bir yıl kaldı. geçerli sözleşme. Ndicka’nın değeri 21 milyon sterlin CIES Futbol Gözlemevi.

Alman çıkışına göre BİLDNewcastle sezon sonunda Ndicka’yı imzalamakla da ilgilenirken, Eintracht Frankfurt defans oyuncusu Anfield ve Tottenham Hotspur Stadyumu’na bir hamle ile bağlantılı.

Arteta’nın sadece üç seçeneği olduğu için Arsenal şu ​​anda stoper pozisyonlarında oldukça kısa. Holding yaz transfer döneminde ayrılırsa, geleceğinin Marsilya’da sezonluk kirasının ardından kulüpte kalacağını varsayarsak, Edu’nun William Saliba’nın yanına ek bir savunma oyuncusu getirmesi mantıklı olacaktır.

Bu, Arteta’nın Ndicka’nın potansiyel imzasının ve Saliba’yı yeni kampanya öncesinde gruba geri getirmesinin ardındaki düşünce olabilir. Hem Saliba hem de Ndicka, Fransız genç enternasyonalleri ve Ndicka’nın sol ayaklı bir stoper ve Saliba’nın sağ ayaklı olması nedeniyle birbirlerini mükemmel şekilde iltifat ederlerdi.

Çok yönlülüğünü düşündüğünüzde Ndicka daha da çekici bir oyuncu oluyor. Genç oyuncu bu sezon aynı zamanda bek de oynadı ve Frankfurt’un sezon başında Avrupa Ligi çeyrek finalinde Katalan tarafına 4-1 kazandığı ünlü Camp Nou’da Barcelona’ya karşı bu rolde çok etkileyiciydi.

Arsenal’in ayrıca, bu sezonda sezon sonu sakatlığı yaşayan Kieran Tierney’e daha sağlam bir koruma sağlamak için gelecek sezon öncesinde bir bek anlaşması imzalaması gerekecek. Scotsman’ın şu anki yedeği Nuno Tavares, zaman zaman iyi performans gösterdi ancak genellikle arkada çok titrek görünüyordu.

Arsenal, Martinez’i kaybederse, Ndicka’nın alınması kesinlikle faydalı olacaktır. Ancak, Spurs’ün oyuncuya olan ilgisi, Edu’nun potansiyel bir anlaşmayı hızlandırmaya çalışması gerektiği anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Auf den Spuren von Dominic Thiem · tenisnet.com
Next post Chelsea, Jules Kounde’yi 52 milyon sterline transfer etmek istiyor