Savvy Purdue Fort Wayne, March Madness ve daha büyük şeylere gözünü dikti

HİNDİSTANPOLİS – Bu sezon Purdue Fort Wayne’de Jon Coffman’ın koçluk dinamiklerinden bazılarını düşünün.

  • Başlangıç ​​kadrosunda üç yüksek lisans öğrencisi, bir beşinci sınıf son sınıf öğrencisi ve bir son sınıf öğrencisi var. Birlikte, 26 sezon kolej basketbolu oynadılar. Kolej basketbolunun AARP takımıdır.

  • En çok gol atan oyuncusu Jarred Godfrey, bir Kartal İzcisi. İkinci golcüsü Bobby Planutis üçüncü derecesi üzerinde çalışıyor. Diğer forvet, Ra Kpedi, bir Fort Wayne bankasında hisse senedi analisti olarak staj yapıyor. Bir zamanlar, Chartered Financial Analyst sınavı için uygulamanın karıştırılması gerekiyordu. “Antrenmana takım elbiseyle gelmesi ne kadar havalı,” diyordu Coffman.

  • Takımında dört tane 1.000 sayılık kariyer golcüsü var ve yakında bir beşincisi olacak.

  • En çok gol atan iki oyuncusu Godfrey ve Planutis, serbest atış çizgisinde som altın oldular. Planutis son iki yılda 64 serbest atış yaptı. İki tanesini kaçırdı. Godfrey, kaçırmadan önce bu sezon Horizon League maçında ilk 37 denemesini yaptı.

  • Transfer portalı fışkırması Fort Wayne’den akmadı. Coffman’ın kadrosu, geçen yılın Horizon League normal sezon eş şampiyonlarından neredeyse bozulmamış olarak döndü. Coffman, “Oyunu seviyorlar, yerimizi seviyorlar, Fort Wayne’i seviyorlar ve bu yüzden kaldılar,” dedi. “Kartal İzcimiz, ilk 25’te kendisine gitme teklifleri veren sekiz güç-5’e sahipti ve muhtemelen bizimle kalmak için bir sürü NIL’den vazgeçti.”

Hepsini bir araya getirin ve elinizde ne var?

Şu ana kadar 12-7 olan ve aklında kefaret olan tecrübeli bir takım. Mastodons – tüm Bölüm I’de daha iyi bir takma ad var mı? – geçen Mart Horizon League turnuvasının yarı finallerinde Northern Kentucky’ye çarptı. Bu, programın ilki olacak olan NCAA turnuvası olmadığı anlamına geliyordu. Purdue Fort Wayne geçen hafta geçen bahar Horizon turnuvasının yapıldığı Indiana Farmers Coliseum’da IUPUI’yi yendiğinde acı dolu anılar tazeydi.

GÜÇ 36: Andy Katz’ın son güç 36 sıralaması

Godfrey, “Omzumuzda hala bir çip var,” dedi. “Geçen yıl yapabileceğimizi bildiğimiz işi bitiremedik, bu yüzden hepimiz anında geri dönme kararı aldık. Bu ekiple bitmemiş bir işim varmış gibi hissediyorum. Bu sabah maç günü antrenmanında buraya girerken bir şey hissettim. Buraya son geldiğimizde işimizi halletmemiştik.”

Coffman, Purdue Fort Wayne’de dokuzuncu sezonunda ve profesyonel basketbola dönüşebilecek serbest hücum ve Fort Wayne iş dünyası ile uyum ve bağlantı kurmayı teşvik eden bir atmosferle programını çekici hale getirdi. Bu kombinasyonun, oyuncularına saha içinde ve dışında gelecekteki işlerinde yardımcı olduğunu düşünüyor. Yani çoğu kalıyor.

John Konchar yaptı ve okulun kariyer lideri oldu. Coffman, “John bize geldi, teklif ettiğim tek Bölüm bizdik,” dedi. “Ve bir bakıyorsunuz, Memphis Grizzlies için başlıyor.”

Max Landis yaptı. “İnsanlar onu ofisimdeyken devam etmesi için aradığında kaldı. Zirve Ligi’nde yılın oyuncusu seçildi.”

Godfrey, bir konferans şampiyonu ve bir yüksek lisans öğrencisi için en skorer isim olmasına rağmen, transfer portalı aracılığıyla daha büyük bir balık için en önemli aday gibi görünse de yaptı. Godfrey, “Yalan söylemeyeceğim, biraz cezbediciydi,” dedi. “Ama günün sonunda, Fort Wayne’de harika bir iletişim ağı kurdum. Basketbol kendi kendini idare ediyor. Rolümü ve nasıl kendim olabileceğimi seviyorum ve bir kutu içinde oynamak zorunda değilim. Benim için oldukça hızlı bir karardı.”

Purdue Fort Wayne'den Jarred Godfrey Jarred Godfrey, Oakland’a serbest atış yapıyor.

Böylece Coffman hücumunu gevşetmeye devam edecek. Son sayımda, Mastodons 3 sayılık denemelerde ve kazanmalarda ulusal olarak ilk 16’da yer aldı.

Ve şehrin iş sarsıcıları ve taşıyıcıları ile bağlantıları bilemeye devam edecek. “Amacımız, ilk işi atlayıp ikinci işi almalarını sağlamak, böylece kahveyi servis etmiyorlar, kahveyi alıyorlar. Ve işe yaradı. Bu adamlar Fort Wayne’in gücünün farkındalar.”

Ve ekip oluşturma fikirlerine devam edecek. “Aptalca bir şey mi bilmiyorum ama onların yaşam becerilerine yatırım yapıyoruz. Bu yaz balo salonu dansı yaptık. Yemek adabı yapıyoruz. Adamları Cedar Point’e (bir eğlence parkı) götürdük. Arkadaşlarımızla golf dersleri yapıyoruz. Onlara ‘Koç bazen bayat olabiliyor ama umurunda’ diyen ilk kişi Bobby oluyor.

“Bu adamlar ofislerimizde yaşıyorlar. Bu adamların yarısının bizim kadromuzda olduğunu, onlarla konuşma şeklimizi ve takılma şeklimizi hissediyorum.

Ama onları Mart ayında gitmek istedikleri yere götürebilir mi? Güney Indiana Üniversitesi bu sezon yükselmeden önce Purdue Fort Wayne, Indiana eyaletinde NCAA turnuvasında asla oynamayan tek Bölüm I okuluydu. 2023’te oraya ulaşmak için Mastodons’un şu anda dört yönlü bir beraberliği olan ve Purdue Fort Wayne’in iki maç geride ve altıncı olarak berabere kaldığı bir Horizon Ligi’nde mücadele etmesi gerekecek. Ancak Mastodons, önlerindeki takımlardan ikisini şimdiden yendi. Her şeyin olabileceği bir lig gibi görünüyor.

BRAKETOLOJİ: Andy Katz’ın 2023’ün ilk March Madness erkekler kademesi tahminleri

Ve eğer deneyimin bununla çok ilgisi varsa, bunlar bir tehdit olacaktır.

Coffman, “Onlar hakkında bir duruşları var,” dedi. “Onlarla farklı bir şekilde konuşabilirim. Oturup videoya baktığımızda farklı bir duygu oluyor.”

Geçen Mart’ta Kuzey Kentucky’ye 57-43’lük bir mağlubiyetin yankısı, çok sevdikleri 3 sayılık mesafeden 20’ye 3’e gitmek de dahil olmak üzere 28.8 şut yüzdesi. Coffman, “Rekabet edebilmeli ve 3’ler düşmediğinde bu oyunları kazanma şansına sahip olmalıyız,” dedi. “Bu adamlarda o yanık var, ihtiyacımız olduğunda nasıl çirkin kazanırız?

“Bu grup bir göreve geri döndü. Özel bir şey yapmak istediler. Bizi ilk NCAA turnuvamıza götürmek istiyorlar. Bu, kısa olan hiçbir şeyin başarı olmadığı anlamına gelmez. O NCAA turnuvasına ya da baskınına hiç girmedim. Ama bu grupla gerçekten özel olurdu.”

Yani Fort Wayne’in yaşlı adamlarının gelecek hayalleri var, bazıları üç parçalı bir takım elbise giyse bile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Manchester United, Atletico Madrid’e imza attı
Next post „Mein Buch ist sehr intim“ · Tennisnet.com