2022 Karl Malone Power Forward Yılın Ödülü için 5 finalist belirlendi

Springfield, Mass. — Naismith Memorial Basketbol Onur Listesi, bugün 2022 Karl Malone Yılın Forvet Ödülü için beş finalisti açıkladı. Adını 2010 Yılının Onur Listesi üyesi ve iki kez NBA En Değerli Oyuncusu Karl Malone’dan alan, sekizinci yılında her yıl verilen onur, Division I erkek kolej basketbolunun en iyi uzun forvetlerini tanır.

2022 Karl Malone Yılın Power Forward Ödülü için beş finalist Jabari Smith (Kumral), Paolo Banchero (Duke), Chet Holmgren (Gonzaga), Keegan Murray (Iowa) ve EJ Liddell (Ohio Eyaleti).

Basketball Hall of Fame Başkanı ve CEO’su John L. Doleva, “Bu beş muazzam forvet oyuncusunu bugünün kolej oyunundaki en iyiler olarak tanımaktan heyecan duyuyoruz, sadece pozisyonlarında değil, genel olarak oyunda” dedi. . “Maalesef Nisan ayında ödülü sadece biri eve götürebilir ve Karl Malone’un bu oyuncuları en önemli maçlarda değerlendirirken büyük özen gösterecek bir komiteye öncülük etmesinden dolayı minnettarız.”

BUBBLE TAKIMLARI: Andy Katz tarafından sıralanan 10 ilgi çekici NCAA turnuva balonu takımı

En iyi kolej basketbol personelinden oluşan bir ulusal komite, Ocak ayı sonunda 10 adaya daraltılan ve şu anda sadece beş finalist olan izleme listesini Kasım ayında belirledi. Bu ay, finalistler Bay Malone’a ve Onur Listesi’nin seçim komitesine sunulacak.

2022 Karl Malone Power Forward of the Year Ödülü’nün galibi, taraftar oyları ve Basketball Hall of Fame’in seçim komitesinin girdilerinin bir kombinasyonu ile belirlenecek. Naismith, Dell Technologies tarafından sunulan Beş Hayran Oylamasını Başlatıyor 4 Mart Cuma günü hoophallawards.com.

2010 Basketbol Onur Listesi Sınıfı’ndan Karl Malone, “Bu ödülü kimin evine götürdüğüne bakılmaksızın, üzerinde adımın yazılı olduğu bir ödülün, bu olağanüstü beş genç adamın herhangi birinin mirasıyla devam ettirilmesinden onur duyuyorum” dedi. “Bu, bu ödülle ilişkili sekiz yılımdaki en iyi aday mahsulü olabilir ve bunu ülkenin en önde gelen oyuncularından birine sunmaktan hem onur hem de heyecan duyuyorum.”

2022’DE DÜŞEBİLECEK ALTI MART ÇILGINLIK REKORLARI: BURADA

2022 Karl Malone Ödülü’nün galibi, Erkekler İlk Beşli’nin diğer dört üyesiyle birlikte belirlenecek bir tarihte takdim edilecek. Verilecek ek ödüller arasında, Kadınlar İlk Beşlisine ek olarak Bob Cousy Point Guard Ödülü, Jerry West Shooting Guard Ödülü, Julius Erving Küçük Forvet Ödülü ve Kareem Abdul-Jabbar Merkez Ödülü yer alıyor. Ödül sunumuyla ilgili tarih ve saat de dahil olmak üzere ek bilgiler önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Karl Malone Yılın İleri Düzey Güç Ödülü’nün önceki kazananları arasında Drew Timme, Gonzaga (2021), Obi Toppin, Dayton (2020), Zion Williamson, Duke (2019), Deandre Ayton, Arizona (2018), Johnathan Motley, Baylor ( 2017), Georges Niang, Iowa Eyaleti (2016) ve Montrezl Harrell, Louisville (2015).

2022 Karl Malone Yılın Forvet Ödülü hakkında daha fazla bilgi ve en son güncellemeler için oturum açın www.hoophallawards.com Twitter ve Instagram’da @hoophall ve #MaloneAward’ı takip edin.

Karl Malone hakkında

Karl Malone, memleketi Summerfield, Louisiana’ya yakınlığı nedeniyle Louisiana Tech Üniversitesi’ne gitti. Bulldogs’u Sweet 16 görünümüne götürdü ve üç sezonunda maç başına 18.7 sayı ve 9.3 ribaund ortalamalarıyla All-Southland onurunu kazandı. Malone, NBA’deki 19 sezonunda 14 kez NBA All-Star (1988-98, 2000-02), 11 kez All-NBA First Team oyuncusu (1989-99) ve NBA’in bir üyesi olarak büyük başarılar elde etti. 50. Yıldönümü Tüm Zamanların Takımı. Ayrıca iki Olimpiyat altın madalyası kazandı (1992, 1996).

Naismith Memorial Basketbol Onur Listesi hakkında

Basketbolun doğduğu şehir olan Springfield, Massachusetts’te bulunan Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, basketbol oyununu her düzeyde – erkekler – teşvik etmeye, korumaya ve kutlamaya adanmış, kar amacı gütmeyen bağımsız bir 501(c)(3) organizasyonudur. ve kadınlar, amatör ve profesyonel oyuncular, antrenörler ve hem yurtiçinde hem de yurtdışında katkıda bulunanlar. Hall of Fame müzesi, 400’den fazla indüktöre ve 40.000 metrekareden fazla basketbol tarihine ev sahipliği yapmaktadır. Oyun hakkında bilgi edinmek, etkileşimli sergileri deneyimlemek ve Jerry Colangelo “Court of Dreams”de becerilerini test etmek için her yıl yaklaşık 200.000 kişi Hall of Fame müzesini ziyaret ediyor. Oyunun seçkinlerini onurlandıran yıllık kayan yazı Enshrinement Seremonisi ile tanınan Hall of Fame, ülke çapında ve yurt dışında her yıl 70’in üzerinde lise ve üniversite yarışması düzenlemektedir. Basketbol Onur Listesi organizasyonu, müzesi ve etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin. www.hoopall.com, @hoophall’ı takip edin veya 1-877-4HOOPLA’yı arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post Arsenal, Club Brugge saldırganı için geri dönecek mi?
Next post Zverev und Co. lassen sich nicht aus der Ruhe Bringen · Tennisnet.com